Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 30, 2021

Det har varit en av historiens största ultrahelger. För första gången snackar vi ryska i podden, med litauern Aleksandr “Sania” Sorokin som slog Yiannis Kouros omöjliga världsrekord på 24-timmars. På UTMB, där Courtney Dauwalter gjorde en osannolikt bra insats, blev fantastiska Mimmi Kotka trea. Samma...


Aug 23, 2021

Det blev internationella segrar i Ultravasan 90. Men där bakom fick Viktor Stenqvist och Malin Barrulf sina genombrott genom att bli tvåa respektive trea och bästa svenskar. I Bydalsfjällen gick det sista Buff Fjällmaraton, där Åsa Wiklund tog sin första seger.

Det blir ingående genomgång av Ultravasan, men...


Aug 16, 2021

18-åriga Tove Karlsson tog en förkrossande seger i sin ultradebut i Vemdalen Fjällmaraton. Ultradebut gör även maratongiganten Mikael Ekvall i Ultravasan på söndag, där polska världslöparen Dominika Stelmach går för banrekord.

Dessutom massor av ultranyheter både från den internationella arenan och...


Aug 9, 2021

Fjällmaratonveckan är till ända och vi har pratat med damsegrarna på 45 km och 100 km, Ida Nilsson och Johanna Gelfgren. Anrika BAMM har också genomförts, och en av Sveriges längsta tävlingar där vi pratar med damvinnare och delad etta Sandra Lundqvist.


Aug 2, 2021

Simon Holvik sätter ett imponerande rekord på att springa genom hela Norge och har en stark historia att berätta. Jonas Buud har varit ute på äventyr på Kuungsleden och Fjällmaratonveckan har startat.

https://ultramarathon.se/patreon