Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 14, 2022

Det blev återigen en högklassig helg i Växjö Tipshall, med PRT - Personliga Rekordens Tävling. Matilda Gend fick äntligen till det på 100 km, Lina Karlsson gjorde Sverigebästa på 12-timmars i sin 24-timmarsdebut, Alfons Enell gjorde bästa resultaten av en tonåring i världen genom alla tider, och Louise...


Dec 1, 2022

Mimmi Kotka och Elov Olsson kom på pallen i Ultra-Trail Cape Town i Sydafrika. Mia Thomsen gav sig själv etapploppet Namib Desert Run som 50-årspresent. Dessutom snackar vi om favoriterna inför PRT - Personliga Rekordens Tävling.

Stöd bevakningen av svensk ultralöpning:


Nov 16, 2022

Veteranen Patrik Björkqvist och comebackande Stina Vollan Höglund vann Sätila Trail. Vi går i det här avsnittet också in en del på UTMB Index och vilka svenska traillöpare som tillhör världseliten. 

Stöd bevakningen av svensk ultralöpning:


Nov 8, 2022

Vilken otrolig svensk ultrahelg! I Thailand tog Ida Nilsson VM-silver på lång trail och Emilia Brangefält VM-brons på kort trail. I Borås slog Sophia Sundberg svenskt 6-timmarsrekord i sin ultracomeback. Och mellan Båstad och Mölle har det varit Kullamannen by UTMB, en del av UTMB World Series.

Anna Carlsson...


Oct 27, 2022

I ett avsnitt där de stora svenska ultrahändelserna alla skedde på öar snackar vi med världens bäste ultralöpare i 100K-kategorin, Petter Engdahl, som vann sitt drömlopp Transvulcania. Anna Carlsson är tillbaka på pallen efter en tuff sommar, efter ett långt äventyr i Dårarnas diagonal. På Lidingö blev...