Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 29, 2023

Jessica Svärd klarade den indikativa kvalgränsen till VM i 24-timmars, i en tävling i Estland. Louise Jernberg vann populära Idre Fjällmaraton. Och Patrik Hernwall berättar om frontyard, där originaltävlingen firade femårsjubileum i helgen.

Tidigare landslagsledaren för traillandslaget, Kerstin Rosenqvist, är...


Aug 22, 2023

Världsrekord i sexdagarslöpning på löpband av Pernilla Otto. Världsrekord i M80 för Bo Pelander på 72-timmars och europarekord på 6-dagars. Och så stor dramatik när det till slut blev dubbla Högbysegrar i Ultravasan 90, av Ida Nilsson & Olle Meijer.

Ja. när Tobbe Gyllebring åter är med som bisittare finns...


Aug 15, 2023

Under det pågående Viadal 6-dagars gör Pernilla Otto samtidigt ett rekord att slå världsrekord i 6-dagars, på löpband. Vi tog ett snack med Pernilla på löpbandet. Andrzej Piotrowski från Polen är den enda som har varit över 300 km på 24-timmars utan att ha haft världsrekord. Han kommer till Ultravasan och...


Aug 9, 2023

Fjällmaratonveckan i Åre är avslutad, med tre segrar av Oscar Claesson. Vi snackar även med vinnarna på 100 km, Hanna Aho & Patrik Lindegårdh. Sandra Lundqvist tog sig igenom hela äventyret HUB 200 miles på ett fantastiskt sätt. Och så har en ny landslagsledare i för traillöpning utsett, Karl Avedal.

Jonas...


Aug 1, 2023

Ett uppsamlingsavsnitt med massor av godbitar. Eller vad sägs om dubbla banrekord i Sveriges äldsta 100-milestävling, Gax 100 Miles. Både Magnus Linde & Linda Wiese krossade de tidigare bästanoteringarna. Emelie Forsberg fick kliva upp högst upp på pallen i en ultratrailtävling för första gången på sex år,...